Blev afviklet Lørdag den 25 maj 2024, med start fra Honda Park på Clausholmvej i den sydøstlige del af Randers. Løbet var 2. afd. af JFM og 4. afd. af KM i Boas. Inden start fik vi udkig over cross banen, hvor mange unge mennesker, fik luftet deres evner på en motorcykel. Efter start som var Franks del, kørte vi til Brusgård og videre til byen Årslev, hvor der var megen god orientering. Herefter til gården Eriksborg, hvor der var indlagt en god finte. Herefter nåede vi OTK 2, hvorfra der var en transport etape til industrien syd for Randers, hvor Klaus tog over som rutelægger. Efter en rundtur i industrien, nåede vi til byen Tebbestrup, hvor vi fik en omgang ” rundt i byen”. Her holdt også slutkontrollen, og derfra var der transport til Hjermind Skole, hvor Bente og Britta ventede med lækker mad. Resultatformidlingen kørte meget hurtigt, så folk var klar til at køre hjem ved 18.30 tiden. Stor tak til Frank, Kenneth, Klaus og Søren med deres hjælpere, for et rigtigt godt løb af en passende sværhedsgrad, for de 18 deltagende hold

Henning Larsen