Blev afviklet mandag den 8. april 2024, med start fra firmaet på Smedeskovvej 34, i Galten. Løbet var 3. afd. af MJT turneringen og 2 afd. af KM i BOAS. Inden start var firmaet vært med sodavand og kaffe. Løbet startede med en transport etape til Hørslev. Herefter blev Framlev og Harlev besøgt, inden turen gik nordpå, til en stor gård, med både gylletanke og store siloer. Herefter til Borumbro og videre til Borum By, hvor der var megen god orientering i selve byen. Herefter drog vi imod vest, hvor vi mødte byerne Herskind og Sjelle inden vi nåede slutkontrollen omkring godset Wedelslund. Herefter var der transport til samlingsstedet hos firmaet Leo Rasmussen Automobiler i Galten. Her var der dækket op med ” ren forkælelse”. Firmaet havde smurt boller med lækkert pålæg og tilbehør, og dertil kaffe, øl og sodavand. Stor tak til løbsledelsen Tom Hagelskjær og Knud Ejgil Vestergaard, og i baggrunden Alexander og Kurt for et super godt løb, med en passende længde og sværhed, til en mandag aften, for de 21 deltagende hold.

Henning Larsen.