Blev afviklet torsdag den 28-12-2023, med start fra Randers Auto Sports klublokaler i Borup. Løbet var 10 afd. af MJT turneringen, og 5 afd. af KM i BOAS. Vi der kun kørte den almindelige del, startede med transport til Viborgvejen, hvor der var restart. Her begyndte ” det almindelige” løb også for dem, der havde kørt et løb efter gamle reglementer. Vi startede med en rundtur, nord for vej 16. Herefter var der ” bykørsel” i Over Hornbæk, inden vi nåede Fladbro Kro, hvor vi fik en omgang ( ikke øl), men en omgang på P. pladsen. Herefter nordvest på, igennem ” golflandet”, og videre til Klørup Mark og Bjerregrav. Herefter blev Kousted, Terp og Råsted besøgt,  inden vi nåede tilbage til klublokalet i Borup. Efter denne omgang, var bilerne klar til storvask, med den store bruser. I klublokalet blev der serveret lækkert mad, imens resultatet blev gjort op. Herefter var der præmieuddeling for årets 10 løb. Stor tak til Rene, Jørgen, Poul og Egon ” med damer”, for en hyggelig eftermiddag i Kronjylland, for de 18 deltagende hold.