Blev afviklet mandag den 2-10-2023, med start fra firmaet Leo Rasmussen Biler A/S i Galten. Løbet var 7 afd. af MJT turneringen, og 3 afd. af klubmesterskabet i BOAS. Inden start var firmaet værter med kaffe, vand, småkager og snoller. Vi startede fra kantstenen, og rundt i Galten By, inden vi drog imod vest og besøgte Låsby Østerskov og Låsby Mark, hvor vi mødte OTK 1. Herefter blev en stor gård, med siloer og gylletanke besøgt. Derefter var det udkanten af Låsby By. Videre nordpå til Toustrup Mark og Skjørring, hvor vi fik lidt bykørsel. Herefter fik Wedelslund Gods besøg af os. Et meget spændende sted, med masser af veteranbiler. Stedet kunne være emne til et besøg næste sommer, når de slår dørene op til Wedelslund Gods træf- og køretøjsdag i 2024. Herefter gik ” det hjemad” igennem Smedskov Huse og til mål hos Leo Rasmussen. Her havde firmaet dækket op til ” fri kaffe og sandwich bar”, imens resultaterne blev udregnet. Stor tak til Tom og Knud Ejgil med hjælpere, for en rigtig fin aften i det Østjyske, for de 21 deltagende hold.

Henning Larsen.