Blev afviklet mandag den 25. september, med 2 x Hans fra Aarhus Automobil Sport som arrangør. Løbet startede fra SGF’s lokaler i Søften. Der var start lige på og hårdt fra kantstenen i Søften. Først en rundtur i det nærliggende villakvarter herefter skulle vi lige tjekke industrien i Søften efter inden at det var tid til OTK 1. Så var det ved at være tid til at skifte område, næste destination Hinnerup, først industrien herefter var det by midten der måtte stå for skud, inden at ruten gik mod Hår by hvor OTK 2 havde placeret sig. Her skulle vi have en kort etape i Hår samt en tur forbi den gamle campingplads, inden at det igen var tid til en OTK. Sidste etape blev kørt hos nogle fine gårde i Haldum og nærmeste omegn inden at det blev tid til SK ved kirken i Haldum. Nu manglede der blot en transportetape tilbage til Søften, inden at det var tid til at rette og fortære kaffen og de at REMA 1000 sponserede franskbrødsmadder. Tak til 2x Hans for et reelt men også meget mørkt løb.