Blev afviklet d. 28. december 2022, med Randers Auto Sport som arrangør. Løbet var 9. afdeling af MJT. Der var start fra RAS klubhus i Borup. Inden start blev der serveret kaffe og småkager. Vi startede med en rundtur i Borup By, inden vi kørte imod Bjergby, hvor vi fik ” en omgang pløre” imellem de forskellige bygninger. Herefter ” gik løbet” imod Spentrup, hvor vi fik en rigtig omgang bykørsel. Herefter videre til Jennum, og derefter retur til Spentrup igen. Nok for meget for Spentrups beboer, der reagerede kraftigt på støj, fart og antal biler. Derefter til Hvidsten, hvor bl.a. den berømte Hvidsten Kro ligger. Der blev ikke tid til at smage den berømte æggekage, men pyt med det, da vi selv var på vej til klubhuset i Borup, hvor der ventede dejlig aftensmad. Hjemturen gik over Hastrup, Bjergby og til klubhuset i Borup. Inden afvikling af denne del, havde mange hold kørt ” en gammel del”, hvor der bliver kørt efter reglementet der var gældende fra 1960 til 1979. Denne del af løbet foregik i området Over Fussing, Fussingø og Grøndalslund. I klubhuset blev der udregnet resultater for dagens løb, samt det samlede resultat i MJT turneringen. Under spisningen blev der uddelt præmier for årets løb. Stor tak til Egon, Poul, Leif, Per, Rene, Jørgen og ” deres piger”, for en fin eftermiddag i Kronjylland for de 18 deltagende hold.