Blev afviklet fra klublokalerne mandag d. 24-2-2020. Inden start var der information om denne nye løbsform ved Kurt Rasmussen. Deltagerne skal have en smartphone eller tablet med simkort og GPS  opkobling, til brug under løbet. Når løbet er i gang, skal deltagerne finde bestemte punkter i terrænet, som skal tastes ind. For at kontrollere  om deltagerne kører den rigtige rute, er der opsat bogstaver, som også skal tastes ind, efterhånden som deltagerne møder dem på ruten. Ruten var lavet omkring Hjermind og Bjerringbro, og efter en tur rundt i området på en meget mørk aften, nåede vi i mål på Hjermind Gl. Skole. Her blev der serveret hjemmebagte boller og kage til kaffen, imens vi gennemgik løbet. Stor tak til Bente, for et fint kaffebord. Også stor tak til Kurt, Frank, Alexander og Per for deres medvirken til en god aften, for de 12 deltagende hold. Så må tiden vise, om det en løbsform, der kommer til at ” slå igennem” i Danmark.