Blev afviklet søndag d. 3. november 2019. Løbet startede hos Bræmer Auto i Blegind, og inden start var der fin forplejning af deltagerne sponceret af Bræmer Auto. Det var ” lige på opgaven” efter start, med en masse koncentreret kørsel i Blegind By . Herefter imod Tiset Kirke, og en større gård, hvor der var en masse god orientering incl. ” en tur på travbanen”. Herefter til Petersminde og retur til Blegind By, og videre til Hørning By. Herefter et industriområde ved Korsholm, inden vi nåede Hørning by igen fra vest. Derefter blev Bjertrup og Dørup området besøgt, inden vi nåede slutkontrollen ved Varmeværket i Hørning. Her stod ” pigerne” klar med skøn ” smør selv brød og pålæg” ( og jeg som troede vi skulle have varm mad på et varmeværk). Stor tak til Hans, og Hans J samt ” pigerne”, for en skøn søndag eftermiddag for de 19 deltagende hold, dog krydret med lidt småfejl her og der.