Blev afviklet lørdag d. 19. oktober 2019 med KOM som arrangør. Løbet var 6 afd. Af JFM, og 7 afd. Af MJT 2019. Løbet startede ved Cafeteria- Kroen på A13 nord for Hampen. Vi startede med at køre igennem Bredlund Plantage, inden vi nåede den lille skønne by Vrads. Herefter videre igennem Snabegård Plantage ( plantagen hvor der ikke ” ryddes op” efter stormfald mv, så der er noget til krible/ krable dyrene, at leve af) til OTK i Løve. Herefter imod nordøst til en omgang bykørsel i Bryrup By. Herefter retur til Løve området, og videre imod Cafeteria-Kroen, hvor der OTK. Herefter bevægede løbet sig imod vest til Gludsted området, inden vi fik en transport etape til Nørlund og Harrild Hede området, hvor vi også besøgte Vovlund og Fasterholt, inden der var transport til Ejstrupholm Hallen. Her var der spisning og resultatformidling. Stor tak til Lars og Kim med hjælpere, for et rigtigt godt løb på gode veje, og passende sværhedsgrad for de 25 deltagene hold.