Blev afviklet mandag d. 6-5-2019 med start fra Bjerringbro Bilcenter på Brogade 74. Løbet var 3 afd. Af KM i BOAS. Inden start var der fin forplejning, sponceret af Bjerringbro Bilcenter. Efter start var der en omgang bykørsel, inden vi kørte vest ud ad byen, og forbi den kendte P. plads ved banen. Videre imod Bjerring og sydvest ud ad byen til en gård, hvor der var dømt ” rundkørsel”. Tilbage til Bjerring og nord ud ad byen imod Mammen Søndermark, hvor vi fik en fin etape landkørsel. Herefter igennem Hjermind Krat og området vest og nord for Hjermind, inden vi nåede til mål på Hjermind Skole. Her var Britta  klar med kaffe, kage og madder. Et fint hverdagsløb var slut med strafpoint til alle. Stor tak til Britta og Hans Kurt med hjælpere, for en rigtig fin mandag aften for de 14 deltagende hold.