Blev afviklet søndag d. 30. september 2018, med start fra Asia spisehus beliggende på ”hovedgaden” i Salten. Der blev startet lige på, ved kantstenen hos Asia Spisehus, herfra gik turen sydover, hvor der skulle findes et par ORK undervejs, der var også en P-plads som lige skulle tjekkes efter i sømmene. Lidt vest på gik det også, for til sidst at komme på udflugt i Bryrup, en lille tur til Vinding kom vi også. Her var der blevet placeret en HTK som skulle bruges 2 gange, ind imellem besøgene hos HTK var der lige en P-plads som skulle køres gennem et par gange. Herefter var det ved at være tid, til at returnere til Salten igen, en lille tur gennem Addit blev det da også tid til, inden at Asia Spisehus igen blev fundet og det var tid til resultatberegning. Stor tak til Niels Aage og Henning for et regulært O-løb hvor der var strafpoint til alle.