Blev afviklet lørdag d. 1. september med start fra Autofokus i Drastrup. Løbet var hold DM, samt 5 afd. Af JFM og 4 afdeling af KM i Boas. Løbet startede med en transportetape til Ørsted by, hvor der var dømt ” bykørsel”. Herefter ud ad byen imod Tørslev og videre til en stor gård Frøholm, hvor der var megen god orientering. Herefter  transport til Udbyhøj Færgen, hvor vi blev ” færget over”. En kort tur, hvor vi ikke kunne nå at ” handle toldfri” eller få en begyndende søsyge. Så var Kurts del færdig, og nu var det Frank der ” tog over” som løbsleder. Vi kørte nordpå, og til området ved Sødringholm, og videre til Bjerre. Et område med rigtig mange vindmøller, kanaler og mange store gårde. Herefter videre til Havndal området og til slutkontrollen hos Britha og Frede sydvest for Nørup. Herefter transport til Pers lagerhal i Assens. Her var der dømt hygge, god mad og resultatformidling. Stor tak til Kurt og Frank og til alle hjælperne, for et værdigt DM løb for de 42 deltagene hold.