Blev afviklet lørdag den 8. oktober 2016, med start fra arena Midt beliggende i Kjellerup. I anledning af at det var KOM´s 70 års jubilæum havde klubben inviteret til reception inden løbet for lige at markere dagen. Løbet var sidste afd. af DM serien og femte afd. JFM samt 8. afd. af DJF. Første del af løbet foregik med at industri kvarteret i Kjellerup blev kikket efter i sømmene, herefter fortsatte ruten lidt mere vest på forbi Bøgild. Næste etape havde Thorning og opland som omdrejningspunkt inden at ruten begav sig yderligere vest over næste etape udspillede sig i området ved Gråmose og lidt mere syd på til Christianshøj og gennem Kragelund. Nu var det tid til en transportetape som førte os retur til arene Midt hvor der var restart og der ventede nye udfordringer i området ved Kjellerup og nærmeste omegn. Et vel tilrettelagt løb var nu slut, STOR tak til Harry Hansen og Anders Fisker for et godt løb samt et tillykke til klubben med de 70 år på bagen.