Blev afviklet lørdag d. 3. september 2022, med Thy Motor Sport som arrangør. Løbet var DM for hold. Løbet startede fra MTH Biler i Thisted, og med transport til Hornstrup Mark. Herefter blev Kallerup Høj, Beersted ( Vi fik ingen øl tilbudt) besøgt. Herefter blev Snedsted, Himmelhøje og Årup området gennemkørt, inden vi nåede OTK, hvor der var ca. 10 minutters pause. Her blev der serveret sodavand og blommer-skønt. Efter pausen videre ud i samfundet, med en masse  god ” landorientering”. Herefter transport til Nørhedegård, hvor løbsledelsen havde fået lov til at køre i deres juletræsskov. Det var godt nok en omgang ” humpværk”, hvor vi fik  kroppen  ” rystet godt igennem”. Herefter igennem et område med mange gravhøje som eks. Hjorthøj, Doverhøj, Tremhøje og Foldhøje. Derefter til Villerslev, Koldby og Smedehøjen, hvor der var en tidskontrol. Sluttelig en etape som bestod af et kyllingehus ( dog ingen kyllinger inde), hvor der var ” belragende mørk”, så vi måtte have lys i kortbordet, så vi kunne se hvor vi skulle køre. Sluttelig transport over Vilsundbroen til ” Den Gamle Færgekro” på Mors, hvor der blev serveret stor dansk bøf med tilbehør, og æblekage, imens at resultaterne  blev udregnet. Da resultaterne var blevet gjort op, var Team Boas blevet DANSKE HOLDMESTRE- Yes.  Så efter overrækkelse af guldmedaljerne, var vi klar til at køre til Midtjylland, efter en skøn eftermiddag og aften i Thy. Stor tak til Ole Skov med hjælpere, for et super godt bilorienteringsløb.