Blev afviklet lørdag d. 24. september 2022. Løbet var DM 5 og JFM 4. Løbet startede hos CarPeople i Hedensted. Inden start var firmaet vært med kaffe og lidt til ” den søde tand”. Efter udkørsel fra firmaet, var løbet i gang imod Spettrup, Stenderup og til OTK i Neder Bjerre. Herefter videre til Møgelkær og til Enemærket, som er et skovområde. Derefter blev Barrit By besøgt, med et stort fabriksområde midt i byen, hvor der var mange orienteringsmæssige muligheder. Sluttelig igennem Staksrode og til slutkontrollen i Uldal. Herefter transport til Ørum Daugård Multicenter, hvor der blev serveret lækker mad, medens resultaterne blev regnet ud. Sluttelig var der præmie- og medaljeoverrækkelse. Stor tak til Bernd og Bjarne, samt deres hjælpere, for et rigtigt fint løb, for de 35 deltagende hold.