Blev afviklet lørdag d. 2. marts 2019, med start fra Hinge Auto. Løbet var 1. afd. Af Jysk Fynske Mesterskab, samt 1. afd. Klub mesterskabet i BOAS. Inden start blev der disket op med kaffe, småkager, sodavand og snoller, sponceret af Hinge Auto. Der var start fra kantstenen, og vi bevægede os nordpå, hvor vi  besøgte et par store gårde. Godt at det havde været tørvejr de sidste 14 dage før løbet, da det nemt kunne være blevet en omgang ” plørekørsel”. Herefter nåede vi industrien syd for Randers, samt festivalpladsen øst for Elvis Museet. Herefter gik ruten sydøstover bl.a. forbi Brusgård Konfektionsskole, Sønder Borup, Ølst, Karlslund og retur til Hinge Auto, hvor der var slutkontrol for C+D klassen. M+A+B klassen fik en ekstra tur omkring Haslund, inden de nåede slutkontrollen. Herefter var der transport til Hjermind, hvor der var resultatberegning, spisning og præmieoverrækkelse. Der var en rigtig god stemning på skolen, hvor alle syntes, at det havde været en rigtig god oplevelse, med et natløb af en passende sværhedsgrad for de 27 deltagende hold. Stor tak til Frank og Kenneth med hjælpere, samt ” madpigerne” Bente, Bente og Karin, samt beregningen ved Tom Hagelskjær, for en rigtig fin aften.