Blev afviklet fredag d. 28-12-2018, med start fra RAS`s nye klublokaler i Borup i den nordlige del af Randers. M-A-B klasserne, startede med løb, efter ” de gamle regler”. Og stødte så til os andre i Hald, hvor der var restart. Efter en omgang bykørsel i Hald, bevægede feltet  sig imod Stovby og tilbage til Hald, hvor der var en ny omgang bykørsel. Herefter imod Spentrup og omegn, hvor der både var land- og bykørsel. Herefter blev Hastrup og Bjergby besøgt, inden vi igen nåede til Borup, hvor der var SK ved klubhuset. Her gik snakken godt, indtil der blev serveret lækkert mad. Herefter var der præmieoverrækkelse for dagens løb og for årets femkantsturnering. Stor tak til Egon, Poul, Rene og Jørgen samt ” madpigerne”, for en skøn dag, med O-løb af en passende sværhedsgrad, for de 29 deltagende hold.