Blev afviklet lørdag den 24. marts 2018, med start fra Thybo Biler i Vestervig. Løbet var 1. afdeling af DM og JFM. Der blev sørget godt for deltagerne inden start, da Thybo Biler serverede både franskbrød madder, kage og kaffe. Der var 5 min. Køretid til restarten i Vestervig By, hvorefter Oksenbøl og Vestervig Kloster blev besøgt. Herefter blev Tygstrup området besøgt, hvor vi var omkring nogle store gårde bl.a. Kappelgård og Vejlegård. Videre til Villerup, Spolum og Ettrup området, inden vi nåede Hurup Hallen, hvor der var indlagt et kvarters pause. Herefter besøgte vi industrien i Hurup, inden vi igen kom ” på landet” syd for Hurup. Herefter en transport etape til et område vest for Hurup., hvor vi igen besøgte alle de store gårde i dette område. Det må være et blæsende område, da mange af disse gårde havde deres egen vindmølle. På hjemkørslen fra dette område kørte vi på Hennings vej, samt igennem Hennings Plantage. Sjovt- jeg var ikke klar over, at der var både en vej og en plantage opkaldt efter mig. Nå- velankommen til Hurup Hallerne blev der regnet resultater ud, samt serveret dejligt mad for de 40 deltagene hold. Stor tak til Ole, Ole og Bjarne fra TMS, for et rigtigt godt motorløb, tilpasset årstidens lune ( eller mangel på samme). Ole Skov nævnte inden løbet, at ” de højere magter” i dag havde hørt ham, da han havde bedt om tåge, og det fik han i rigelige mængder denne lørdag i Thy.