Blev afviklet lørdag d. 11. juni 2016. Løbet var årets Hold DM samt 2. afdeling af JFM. Der var mødested hos Statoil i Bjerringbro, hvor diverse papirer blev udleveret. Herefter skulle deltagerne køre videre til Stark i Bjerringbro hvor der var startsted. Efter lidt industri- og bykørsel, kom vi en tur ” på landet” omkring Vindum, Bjerring, inden vi nåede til Hjermind, hvor 1. del  af løbet blev afsluttet. Herefter  transport etape til Ulstrup Auto og Antirust Center, hvor der var en lille pause, inden vi ” tog fat” på 2. del af løbet, som forgik omkring Torup, i Ulstrup Skov, og på Ulstrup Slot. Nyt spændende område for deltagerne. Herefter lidt bykørsel i Ulstrup by, inden det var syd ud ad byen til Vellev og Enslev med efterfølgende slutkontrol. Herefter transport etape til Hjermind Gl. Skole, hvor der var resultat beregning , spisning, kaffe og socialt hygge, inden resultatet var udregnet. Stor tak til Hans Kurt og Frank, for et rigtigt fint motorløb for de 45 deltagende hold, og med en passende sværhedsgrad til et Hold DM. Også stor tak til køkkenpersonalet og de andre hjælpere, så BOAS fik afviklet et rigtigt godt Hold DM løb.