Blev afviklet lørdag d. 28 november 2015 med Lars og Asger som løbsledere. Løbet var sidste afd. af JFM. Løbet startede hos Kjellerup Bilcenter, og efter en omgang bykørsel i Kjellerup bevægede vi os imod Vinderslev, Haurbakgård og videre til Serup, hvor vi fik ” en omgang” ved kirken. Herefter imod Sejling, Ebstrup og en tur rundt på kornlageret. Derefter imod industrien i den nordlige del af Silkeborg, hvor Lars er ekspert i at få tilladelser til kørsel ved de enkelte ind- og udkørsler med ankomstretninger. Herefter ud til Randersvejen hvor der var slutkontrol for C klassen. Derefter var der transport til Grønbæk Cafe, hvor M-A-B lige fik en lille tur ud til familiens 2 gårde (Grønbækgårde), inden bilerne kom retur til Grønbæk Cafe igen. På cafeen var der beregning, spisning og præmieoverrækkelse for dagens løb, og for den samlede JFM turnering. Der var en rigtig fin stemning og snak. Stor tak til Lars, Asger, Harry og Anders for et rigtigt godt mesterskabsløb. En skam at løbet kun kunne samle 16 hold, da arbejdet med at lave løbet er næsten det samme, med det dobbelte antal deltagere.