Statoil løbet JFM 3 30. maj 2015 med AAS og Bernd som ophavsmænd.Starten var henlagt til Bernd´s ”stamstartsted” Statoil i Ulkær ved Vejle, og det er ikke så tosset de servere en knippelgod bøf med bløde løg oven på strabadserne. Set med BOAS øjne var det et rigtigt godt løb, men en stor skam at der ikke er dobbelt så mange deltagere sådan en dag.Vi startede direkte ud fra Ulkær, og ruten snoede sig i et ret afgrænset område, til Båstrup, Øster Snede, Løsning, Hedensted, og retur til Ulkær.Det så flere gange truende ud, men vi fik ikke brug vinduesviskerne, det var et rigtigt godt løb, med flere af Bernd´s specialiteter.Rent BOASisk endte det således B klassen her vandt Reene og Hans Ole med 185 stp. Nr. 2 blev det til anledningen sammensatte hold Niels Åge og Emil med 224 stp. Tage og Ole blev nr. 3 med 252 stp. C klassen her var brormand og jeg lidt heldige/dygtige vi vandt med 90 stp. Britta og Hans Kurt blev nr. 2 med 225 stp. Endelig blev Randersholdet Per og Michael nr. 3 med 382 stp. Tak for et rigtigt godt løb til Berndt og co.

Kenneth