Blev afviklet mandag den 13. maj 2024. Løbet var 5 afd. af MJT turneringen. Løbet startede fra kantstenen i Ålsø, og gik derefter forbi Mølleskolen. Herefter kom vi til Marielykke, hvor der var megen god orientering imellem husene. Videre til byen Homå og Ålsø Stationsby. Herefter igennem Vejlby, og videre til byen Revn, hvor den kendte person ” Bonderøven” bor. Herefter fik vi ” en omgang” ( ikke øl eller vin) men gården Ingervorstrup Hovedgårds jorde af se. Sluttelig besøgte vi byen Allelev, hvor slutkontrollen var placeret. Herefter transport til Ring Djursland, hvor kaffe og franskbrødmadder blev fortæret, imens resultatet blev udregnet. Stor tak til Lars og John og deres hjælpere, for et rigtigt godt løb, for de 18 deltagende hold, sådan en solbeskinnet mandag aften.