Blev afviklet lørdag den 13. april 2024, med Thy Motor Sport som arrangør. Løbet var 1. afdeling af DM og JFM. Der var start fra Ford Nykøbing Mors, og inden start serverede firmaet kaffe og varm kringle. Efter start besøgte vi Lødderup by, og videre forbi Jesperhus og til skovområdet Legind Bjerre og Sallingsund, tæt på hvor færgen imellem Pinen og Plagen sejlede, inden der kom en bro imellem Salling og Mors. Herefter til Bjerregård og Vils By, hvor der var megen god orientering. Herefter blev Sindbjerg Plantage besøgt, med de udfordringer det gav med bl.a. pløre. Herefter fast grund under dækkene. Dejligt- da vi her skulle passere Fandensbakke. Sluttelig kom vi til Mollerup området, hvor slutkontrollen befandt sig. Herefter transport til Øst Vilsund Færgekro, hvor Danmarks største hakkebøf ( som sædvanlig) ventede på deltagerne, imens resultaterne af dagens anstrengelser blev udregnet. Stor tak til Ole Skov, Bjarne Agesen, Ole Bach, Rene Hansen og deres hjælpere, for en rigtig god lørdag eftermiddag på Mors, for de 39 deltagende hold.

Henning Larsen