Blev afviklet tirsdag den 23. januar 2024 i Tinghallen i Viborg. BOAS blev danske mestre i 2023 i bilorienteringsløb for hold, og var derfor inviteret til denne aften af Viborg Kommune og Viborg Idrætsråd. Aftenen startede med velkomst drink i Tinghallens foyer, hvorefter borgmester Ulrik Wilbek bød velkommen. Herefter var der spisning i hallen, og undervejs var der fotografering i foyeren. Herefter var der hyldest af de 99 Danske sportsmestre på scenen, hvor vi fik overrakt blomster og en gave af Ulrik Wilbek og formanden for Viborg idrætsråd Preben Jensen. Undervejs var der underholdning af orkestret Facedeløs, et ungdomsorkester på 7 personer. Desuden var der kåring af årets talent i Viborg Elite, samt årets træner og årets sportsnavn. Konferencier var ” bundrutineret” Claus Elgaard. Følgende BOAS medlemmer blev hædret for deres Danske mesterskab: Kurt Rasmussen og Alexander Rasmussen. Tage Mogensen og Ole Pedersen. Tom Hagelskjær og Knud Ejgil Vestergaard. Frank Kjeldsen og Hans Kurt Nielsen. Henning Larsen og Niels Aage Jensen.

Henning Larsen