Blev afviklet lørdag den 18. november 2023, med start fra Hammershøj Autoophug. Løbet var 6. og sidste afd. af JFM, 9 afd. af MjT og 4. afd.af KM i BOAS. Inden startblev der serveret kaffe og snoller, sponseret af Hammershøj Autoophug. Vi startede med en omgang markræs rundt imellem skrotbiler og vandpytter. Herefter gik turen imod nordvest til Hvidding, hvor en del gårde blev besøgt. Herefter til Læsten By, hvor der var masser af god orientering. Herefter retur til Hammershøj By, hvor der var dømt bykørsel. Herefter til Hammershøj Teglværk, hvor der var kørsel imellem jordbunker og stakke af teglsten. Videre til Skjern og Omegn ( ikke det Skjern ude vestpå ) inden at vi nåede til den afsluttende styrkeprøve i Løvskal. Denne lille by har masser af små veje, og der blev ”belragende” mørkt i byen, uden særligt mange lysmaster. Endelignåede vi slutkontrollen, og derefter til mål i Hjermind Skole. Her var der en rigtig god stemning, medens der blev spist og udregnet resultater. Stor tak til Frank, Kenneth, Kuet og Alexander, for et godt men svært løb, for de deltagende hold. Også stor tak til Bente og Britta for Køkkentjansen, og tak til de mange hjælpere, for at få sådant et løb ”op at stå”, for de 26 deltagende hold.

Henning Larsen.