Blev afviklet lørdag den 4. november 2023, med start fra Ejstrupholm Hallen. Løbet var 6. afd. af DM og 5. afd. af JFM. Vi startede med en transport etape til Palsgård Skov, hvor der var restart. Her var etape 1 en skov etape kreeret af Anders. Det hele foregik på gode faste veje overalt. Efter skoven tog Lars over, og først besøgte vi Gammel Hampen og Hampen sø. Herefter videre til Gludsted By og omegn, hvor der var masser af god orientering i by og på land. Herefter retur til Ejstrupholm Hallen, hvor der var indlagt 15 minutters pause, til en kop kaffe, sponceret af hallen. Efter pausen tog Kim over, med etape 3 og 4. Denne del af løbet foregik sydvest for Ejstrupholm, med en kombination af skov- og landkørsel. Herefter retur til Ejstrupholm Hallen, hvor der ventede dejligt mad og resultatberegning. Stor tak til Anders, Lars og Kim som rutelægger, for et rigtigt godt løb, sådan en våd lørdag i november. Også stor tak til alle hjælpere, for at et så stort løb kan afvikles godt, for de 35 deltagende hold.

Henning Larsen.