Blev afviklet lørdag den 28. oktober 2023, med Hans Ole og Renee som løbsleder. Løbet var 4. afd. af JFM og 8. afd. af MJT. Der var start fra Ådalshallens Cafeteria i Skørring. Her var der kaffe på kanden, inden start af eftermiddagens udfordringer. Vi startede med en rundtur i byen, hvorefter Lime by og opland blev besøgt, inden vi nåede til Mygind. Herefter til Hørning, Virring, Vester og Øster Alling, inden vi kom til ” de syvveje ”. Så var det opgaven ” at tage” den rigtige vej. Den rigtige vej endte i Skørring, hvor OTK 2 holdt. Turen dertil havde budt på mange spændende opgaver, med mange gårde og gylletanke, der skulle ” ses efter i sømmende ”. Herefter en kort rundtur vest for byen, inden vi kom tilbage til Skørring by og mål ved hallen. Et rigtigt godt løb var slut. I hallen blev der serveret lækkert mad, imens resultaterne blev udregnet. Stor tak til Hans Ole og Renee med hjælpere, for et rigtigt godt løb, der gik fremad hele tiden, for de 25 deltagene hold.

Henning Larsen.