Blev afviklet lørdag den 16. september med Aarhus Automobil Sport som arrangør. Løbet startede hos CarPeople i Hedensted. Firmaet serverede inden start, kaffe, småkager og snoller til deltagerne. Efter udkørsel til restart, var ” det lige på og hårdt” i Krollerup og Uldum området. Herefter videre imod Hesselballe og Sindbjerg Kirke. Herefter var der ” en omgang græsmarkskørsel”, inden vi nåede OTK 3 nord for Ulkær. Herefter var der dømt ” find flest opgivne rutekontroller” i Solekær området. Herefter imod Bredal og Engum, hvor slutkontrollen holdt. Sluttelig transport til mål i Ørum Daugaard Multicenter, hvor der blev serveret ualmindeligt lækkert aftensmad, imens resultatet blev udregnet. Det viste, at BOAS for andet år i træk, var blevet Danske Hold Mestre, foran 11 andre klubber. Så vi kan glæde os til, at blive inviteret til Sportsgalla i Tinghallen i Viborg den 23. januar 2024. Stor tak til Bernd og Bjarne med hjælpere, for et løb, af en passende sværhedsgrad og gode veje, for de 52 deltagende hold.

Henning Larsen