Blev afviklet mandag den 28-8-2023 med IMK som arrangør. Løbet var 5. afd. af MJT turneringen. Løbet startede hos Henrik Iversen på Søbjergvej 52, i Tulstrup, hvor der inden start blev serveret kaffe og småkager. Imens kunne ” folket” se gamle biler og motorcykler. På vægen var der placeret et ” lokumsbræt”, hvori der var placeret et billede af vor nuværende statsminister. Man kan da godt sige, at” hun havde sat alt på et bræt”. Start var ikke ad vejen ud af gårdspladsen, men en tur rundt i haven på græsplænen. Herefter besøgte vi nogle store gårde, med masser af god orientering. Som afslutning på denne etape, kom vi tilbage til ” startgården”, hvor vi denne gang skulle køre igennem laden inden OTK 1. Der var unge mennesker klar til at lukke porten op, hvis vi ønskede at køre igennem laden. Næste etape foregik i den sydlige del af Ikast by, i et industriområde tæt på Fonnesbæk Kirke. Slutkontrollen var på kirkens P. Plads. Herefter var der transport til klubhuset ved Nørlundbanen. Et godt, svært, men lidt for langt løb, i det samme byområde, til en hverdagsaften, var slut. Stor tak til Svend Erik ( Tulstrupdelen) og Jan S ( Ikastdelen) med hjælpere, for en god aften, for de 17 deltagende hold.