Blev afviklet mandag den 6. marts 2023. Løbet var 1. afd. af MJT og 1.afd. af klubmesterskabet i BOAS. Løbet startede hos Sahl Akkumulatorfabrik, hvor firmaet før start var vært med kaffe og sodavand. Efter start gik turen lidt rundt i Sahl By, inden turen gik på landet. Senere var vi ” en tur på månen”. ( En vej med dette navn). Herefter til OTK1 ved Gullev Kirke, og derefter blev Nøddelund besøgt, inden vi kørte retur til OTK2 ved Gullev Kirke. Herefter til Bjerringbro By, hvor vi bl.a. besøgte byens tidligere Byggemarked. Derefter en lille tur imod Ulstrup, inden vi vendte retur og kørte imod Hjermind, hvor ” vi stak snuden” ind i Hjermind Skov, inden vi nåede Hjermind Gl. Skole, hvor der var mål. Et godt løb var slut, uden at vi rigtig blev ramt af den varslede snestorm. ( det endte nok som ” en storm i et glas vand”). På skolen blev der serveret kaffe, madder og hjemmebagt kage produceret af Britta og Bente. Stor tak til Britta, Bente, Ole, Hans Kurt og Tage for et løb af en passende sværhedsgrad, for de 18 deltagende hold.