Blev afviklet i Tinghallen i Viborg, tirsdag d. 17. januar 2023. BOAS blev danske holdmestre i bilorienteringskørsel i efteråret 2022, og var derfor inviteret af Viborg Byråd og Viborg Idrætsråd til at deltage i denne aften. Aftenen startede med velkomstdrinks og musik, inden dørene blev åbnet til festsalen og spisningen kunne begynde. Kl. 18.30 blev dørene åbnet for publikum, så de kunne være på plads til hyldestshowet startede kl. 19.00. Konferencier var Claus Elgaard, der kunne præsentere de 127 danske mestre, fra Viborg Kommune, på scenen. Alle fik blomster og et billede overrakt af Viborgs borgmester Ulrik Wilbek. Aftenen vekslede med gymnastik, sang og optræden af musikgruppen Sihka. Ind imellem blev årets talent, træner og årets sportsnavn kåret. Fra BOAS deltog alle 10 danske mestre i denne skønne aften. Alexander Rasmussen, Frank Kjeldsen, Hans Kurt Nielsen, Henning Larsen, Kenneth Kjeldsen, Knud Ejgil Vestergaard, Kurt Rasmussen, Niels Aage Jensen, Ole Pedersen og Tom Hagelskjær.