Blev afviklet mandag d. 7. november 2022, med start fra firmaet på Smedeskovvej 34 i Galten. Løbet var 4. afd. af KM  i BOAS. Inden start blev der serveret kaffe, vand og snoller sponceret af firmaet. Vi startede imod øst, og fik en del bykørsel. Herefter imod  syd over motorvejen og til Storring og Næshøj området. Videre til Skovby området og forbi Brandmandshøjen og Brandstationen. Herefter forbi Lillering og retur til Storring, hvor Mariann  holdt HTK ved kirken. Derefter begyndte ” hjemturen” imod Galten, med landkørsel og bykørsel i Galten by, afsluttende med en omgang ” bilkirkegårds kørsel” ved firmaet  Leo Rasmussen. Da vi kom ind på værkstedet blev der serveret boller med pålæg og tilbehør, kaffe, øl og vand sponceret af Leo Rasmussen Biler- ” skøønt”. Stor tak til Tom og Knud Ejgil for deres første” rigtige bil orienteringsløb”, samt ” deres hjælpere” Kurt og Alexander, for en rigtig fin aften, i måneskin for de 18 deltagene hold.