Blev afviklet mandag d. 15. august 2022, med start fra Pårup Auto. Inden start var der kaffe  og småkager sponceret af Pårup Auto. Der var start fra sydsiden af den gamle A 15 hovedvej. Herefter rundt i Pårup by incl. P. Pladsen syd for byen. Herefter vestover omkring Christianshede Kirke, og videre til Bording By, hvor vi fik en omgang bykørsel, inden vi nåede endnu en P. Plads syd for Bording. Herefter blev Ravnholt området kørt igennem, med masser af sjov orientering, inden vi nåede slutkontrollen. Herefter var der transport til Nørlundbanen, hvor der var kaffe og ” madder” samt kage. Da vi ankom til samlingsstedet, var holdenes resultater allerede blev tilsendt fra slutkontrollen. Meget fint service fra målpersonalet. Stor tak til Jan, Niels P og Svendt Erik med hjælpere for et super godt bilorienteringsløb for de 17 deltagende hold, sådan en varm mandag aften i det Midtjyske.