Blev afviklet med start fra Vivild gl. Stadion. Løbet var 5 afdeling af Midtjysk Turnering. Vi startede med en ” rundtur” i Vivild By. Herefter kørte vi sydpå igennem Nielstrup og derefter nordøst på til Nørager, hvor vi mistede et par skilte på den samme forbi kørsel midt i byen. Herefter videre til Tustrup, hvor vi fik en god omgang ” jordkørsel”. Herefter videre til Hegedal området og videre til Fjellerup By, hvor der var en god omgang græsræs, på et område, hvor der tidligere havde været marked. Herefter begyndte hjemkørslen til Vivild , hvor der var mål og resultatberegning over aftenens løb i festteltet på sportspladsen. Stor tak til Lars og John med hjælpere, for rigtigt godt løb for de 19 deltagende hold. Vi håber alle, at vores deltagelse i Vivild- Løbet, kan være medvirkende til at kunne knække cancer sygdommen.