Blev afviklet lørdag d. 18 juni 2022 med start fra automobilfirmaet. Løbet var 4.afd. af DM, 3. afd. af JFM og 3. afd. af KM i BOAS. Inden start blev vi ” tanket op” med kaffe, småkager og benzin til bilen. Firmaet havde sponceret en tankningspræmie til de der tankede benzin inden start. Løbet startede med en etape i Hadsten by, inden vi kørte sydvest ud ad byen. Her kørte vi på en nedlagt campingplads. De gamle eltavler var der stadig ( nok uden strøm) og græsset var ikke blevet slået de sidste mange år ( vi kørte rundt i meterhøjt græs). Herefter forbi Haldum kirke, og videre forbi Lyngå og Vitten inden vi nåede til Favrskov Hovedgård, hvor der var en tidskontrol. Her var Kurt Rasmussens del af løbet slut. Herefter transportetape  over Lerbjerg, Laurbjerg og til Langå, hvor der var et kvarters pause hos firmaet Langå Bilsyn. Her blev der serveret, vand, kaffe og småkager inden vi tog fat på Frank Kjeldsens del. Vi startede med en masse bykørsel, inden vi kom på landet igen. Her blev Løjstrup Hovedgård besøgt, inden vi returnerede til Langå By og industri igen. Herefter til Dagsvad og Helstrup området, inden vi nåede slutkontrollen. Så var der transport til Hjermind Skole, hvor der var aftensmad og resultatberegning. Et rigtigt godt men svært motorløb var slut for de 31 deltagende hold. Stor tak til Kurt, Frank, Alexander, Kenneth og Bente + alle deres hjælpere, for en dejlig lørdag eftermiddag i det østjyske.