Blev afviklet lørdag d. 4. september med KOM som arrangør. Løbet var DM for klubhold og 4. afd. af JFM. Løbet startede ved Them Hallerne, og med restart ved Shell i Rodelund. Herefter besøgte vi Knudlund Industri, og videre forbi Golfbanen ved Bakbjerg. Herefter videre til  Gammel Rye og videre sydpå omkring den tidligere flyveplads og Sukkertoppen. Herefter til Addit og videre til Vinding og Bryrup By. Herefter transport etape til Gjessø området, hvor løbet blev genoptaget i Løgager området. Herefter videre over Funder Krat og til en P. Plads ved motorvejs tilkørslen imod Ikast og Herning. Efter at pladsen var blevet undersøgt, kørte vi til Funder Kirkeby, og videre imod  Kragelund. Inden vi nåede Kragelund, var der en omgang ” skovkørsel” ved en gård. Endelig nåede vi Kragelund By, for derefter at køre imod Sønder Frederiksdal, Malmhøj og Skaldethøj , hvor der igen var en omgang ” skovkørsel”.. Herefter imod slukontrollen, som befandt sig sydvest for Frederiksdal. Herefter transport til Rødkærsbro Hallen, hvor der var resultatberegning, spisning og medaljeoverrækkelse. Ikast blev danske mestre, med Kjellerup som nr. 2, og BOAS som nr. 3. Alle 3 klubber havde det samme points antal, så man måtte ” i reglementet”, for at udregne guld, sølv og bronze placeringen. Stor tak til Lars, Asger, Anders og Harry med hjælpere, for en rigtig god lørdag eftermiddag for de 48 deltagende hold fra hele landet.