Blev afviklet lørdag d. 21. august 2021, med start fra Thisted Motor Compagni A/S. Løbet var 4 afd. af DM, 3 afd. af JFM, 3. afd. af KM i TMS. Efter en transport etape til Skovsted området, begyndte O løbet ” rigtigt”. Efter lidt landkørsel fik vi en tur i en grusgrav ved Kanstrup, samt rundt i et område med store vindmøller. Herefter omkring Kåstrup Kirke, inden vi nåede en tidlige minkfarm. Herefter videre til Ballerum og Tved , på kanten af Tved Klitplantage, som vi dog slap for i denne omgang. Herefter videre til et par store ” kogårde”, hvor der var dømt kørsel på fodergangen i kostalden. Køerne var ikke hjemme, så de fik ikke oplevelsen af motorkørsel ” på fodergangen”. Herefter var der transport retur til Skinnerup ( lidt nord for Thisted), hvor vi lidt industrikørsel, inden vi igen kom ” på landet” omkring Dollerup, Skårup og Sjørring, hvor slutkontrollen var placeret. Herefter transport til Thisted Motor Compagni, hvor der blev serveret bøf med tilbehør. Der var en rigtig god stemning ved mål. Stor tak til Ole Skov med hjælpere, for en super dag i Nordvestjylland. Da vi kørte hjem imod Midtjylland, var der gang i høstarbejdet med en fuld supermåne som ivrig tilskuere.