Blev afviklet lørdag d. 7. august 2021 med start fra Tjek Revision i Viborg. Løbet var NEZ 2 , DM 2 og JFM 2. Der var start fra kantstenen, og de første biler blev sendt af sted af Viborg borgmester Ulrik Wilbek. Ruten gik øst ud ad Viborg imod Randers. Første område vi nåede til var Tapdrup. Herefter en masse landkørsel i Vejrum Nørremark og Vejrumbro området. Løbet foregik skiftevis ved gårde, igennem majsmarker, ” dog på landevejen”, og andre spændende steder. Derfor fik deltagerne også mange spændende synsindtryk, da det var et meget vekslende landskab vi kørte i. Nå- videre igennem Viskum, Velds og til Ørum, hvor der var lidt bykørsel, inden vi nåede slutkontrollen ved Foulum Forsøgscenter. Her var der en ekstra etape for de svære klasser. Desuden skulle NEZ og M  en tur til Fastruplund Plantage, men denne etape blev aflyst, da der var skybrudslignende regn over området. Vel ankommet retur til samlingsstedet, var der dejlig mad og resultatformidling. Stor tak til Egon, Poul, Frank, Kenneth, Rene og Jørgen for en rigtig dejlig lørdag eftermiddag og for nogle lidt af aftenen. Denne weekend var der masser af udfordringer for de danske og nordiske orienteringskører i Viborg området.