Blev afviklet lørdag d. 10.  oktober 2020, med start fra Hinge Auto. Løbet var 2. afd. af JFM, 5 afd. af Midtjysk Turnering, samt 4. afd. af klubmesterskabet i BOAS. Løbet startede ” lige på og hårdt” fra kantstenen, hvor vi besøgte en del gårde og byen Vissing, hvor der var megen god orientering. Frank er jo fantastisk til at få tilladelser hos landmændene. Herefter imod vest og forbi Katrinehøj og igennem Essendrup skov, inden vi nåede Bistrup Slot og den tilhørende skov. Herefter en tur op og ned ” af hovedgaden” i Granslev. Herefter blev  Houlbjerg by og omkring liggende gårde besøgt, inden vi nåede slutkontrollen. De svære klasser fik lidt ekstra ” for startgebyret” i Hagsholm Skov, samt området nord herfor. Herefter var der  transport til Hjermind, hvor Bente og Bente stod klar med ” Corona frie ” toastbrød og kager. Der var en god stemning ved mål, for de 23 deltagende hold. Stor tak til Frank, Kurt, Kenneth og Alexander med hjælpere, for et rigtigt godt løb. Løbet havde en passende sværhedsgrad. Jeg tror, at de fleste i dag søndag, står og vasker bil, efter en god omgang ” plørekørsel” i det Midtjyske.