Blev afviklet lørdag d. 22. august 2020, med Holbæk Amts Motorklub som arrangør. Vi var 5 hold fra BOAS, der mødtes ved havnen i Aarhus, iklædt mundbind, da det fra denne dag var et krav, at alle skulle bruge mundbind, når man skulle sejle med kollektiv trafik. Vel ankommen med ” kombardo” til Sjællands Odde, bevægede vi  os til Nykøbing Sjælland, hvor der var start hos LT Motorservice. Løbet foregik i et meget begrænset område, i den nordvestlige del af Sjælland. Vi besøgte bl.a. Svinninge, Eskilstrup og Jyderup inden vi nåede samlingsstedet som var Vallekilde-Hørve Fritidscenter. Inden vi nåede så langt, havde vi besøgt mindre byer, skove, gårde, industriområder og andre spændende steder. Løbet var desværre både for langt og svært, hvorfor resultatet først forelå omkring kl. 23.00. Så er der ” godt nok” langt til Midtjylland, så vi var først hjemme ved 03.00 tiden. Stor tak til løbsledelsen, for det store arbejde, der var lagt i at arrangere løbet.