Blev afviklet lørdag d. 28-12-2019 med Randers Auto Sport som arrangør. Vi mødtes i RAS`s klublokaler i Borup, til en kop kaffe inden eftermiddagens anstrengelser. Herefter var der transport til området sydøst for Randers, hvor Årslev var første by, der blev ” godt” besøgt. Herefter til Tustrup og videre til  Hørning og en stor gård i Gundestrup. Videre til Ejstrupgård og Drastrup og Assentoft området, hvor der var megen god orientering, inden vi nåede slutkontrollen midt i byen. Herefter transport retur ad motorvejen tilbage til Borup, hvor der var dækket op til aftensmad og resultatformidling. Mange hold havde også kørt ” en gammel del” efter tidligere regler. Denne del af løbet foregik i Haslund, Værum og Paderup området. Efter spisning var der præmieoverrækkelse for MJT turneringen 2019. Stor tak til Jørgen, Poul, Egon og Rene samt ” madpigerne”, for en rigtig dejlig eftermiddag i Randers området. Sluttelig ønskede de 24 deltagende hold samt løbsledelsen hinanden godt nytår, og på gensyn i 2020.