Blev afviklet mandag d. 19. august 2019. Løbet var 4. afd. Af den Midtjyske Turnering. Løbet startede fra Godset på Bakken, og med Frank Kjeldsen som tovholder. Hans øvrige  hjælpere havde fået forfald p.g.a. det man kalder ferie. Løbet startede nord ud ad kommunen og ned under motorvejen, og om på østsiden af denne. Her var der mange fine opgaver der skulle løses, inden vi igen kom tilbage til udgangspunktet. Herefter kørte vi en del i Trustrup inden ruten gik til Ginnerup, Hallendrup og forbi de mange vindmøller og de store gårde i området. Sluttelig var vi kort forbi Ølst Kirke og Rud Kirke, inden vi nåede tilbage til Godset på bakken. Et rigtigt godt O løb var slut. Her blev der kræset for deltagerne af de 2 gange Bente, med velsmurte madder og kager. Stor tak til ” det lille team” for en rigtig skøn aften i det Østjyske for de 19 deltagende hold. Desværre er der stadig en tendens til, at nogle af holdene vil være med til at ” udfærdige resultatlisten”.