Blev afviklet lørdag d. 15. juni 2019, med start fra XL Byg i Ryomgård. Firmaet var vært med kaffe og småkager inden start. Løbet var 4. afd. Af DM og 3. afd. Af JFM. Der var start fra porten hos XL Byg, og en tur ud i byen. Herefter var der blandet land- og skovkørsel, inden vi igen nåede til byen og et område ved banen, hvor der var nogle sjove kortudklip. Herefter på landet igen, og til en omgang ” juletræskørsel”. Herefter til Attrup og Koed inden vi nåede området ved Skarresø, hvor der igen var nogle fine kortudklip. Herefter var der transport til Lime området, hvor vi startede med lidt bykørsel, inden vi nåede til Mygind, og videre til Tustrup. Herefter hjemad på den mest ujævne markvej, der var i dette område. Men vi nåede Lime Forsamlingshus, hvor der var samlingssted. Et rigtigt godt løb var slut. Hans Ole beviste i dette løb, at selv om man bruger håndtegnede kort, kan der stadig laves svære og spændende løb. Stor tak til Renee og Hans Ole med hjælpere, for en rigtig skøn eftermiddag på Djursland for de 44 deltagende hold.