Vi var inviteret til et testløb med start fra Spise Huset Ali Baba i Auning. Løbet var lavet i forbindelse med XL Byg løbet i Ryomgård, som blev afviklet senere på eftermiddagen. Efter en kort intro og indstilling af det elektroniske isenkram, var vi klar til at prøve denne løbsform. Her gælder det om at registrere positionen, man holder i, når man mener at være det rigtige sted. Der er også udsat ” skilte” som man skal registrere når man kommer forbi dem. Desuden skal man registrere tiden, uden at der holder en fysisk OTK. Når du så når til mål, og har afsluttet løbet, er resultatet klar med det samme. Som løbsleder har du derefter kun indsamling af ” løse skilte”. Det er en løbsform, som jeg mener ikke slår den almindelige løbsform ud på længere sigt. Dog kan man håbe, at det kan tiltrække lidt flere unge mennesker til vor sport. Vi møder op igen, hvis der indkaldes til denne løbsform igen af de herrer: Frank, Kenneth, Alexander, Kurt, Poul Erik og Henrik.