Blev afviklet mandag d. 8. april 2019, med start fra Stærkærvej 30 i Bjerringbro. Efter en omgang bykørsel, bevægede vi os vest ud ad byen. Her nåede vi P. pladsen, hvor det gik ud og ind imellem borde og bænke. Herefter en kort tur til El-Museet i Tange, inden vi nåede til Jens Karl Glerup området, hvor vi fik en god omgang ” finorientering” både på ud og hjemturen. Videre vestpå til Per Møller Larsen  området, hvor der også var mange fine detaljer. Derefter gik aftenturen  imod Fårup og Vindum, inden vi igen nåede P. pladsen vest for Bjerringbro. Herefter den lige vej imod Hjermind skole, hvor der var resultatberegning og ” kaffehygge”. Det var et rigtigt fint løb, som Ole og Tage havde fået skruet sammen til de 18 deltagende hold. Stor tak til Myrna, Ole og Tage, for en rigtig fin forårsaften i det midtjyske.