Blev afviklet mandag d. 18-3-2019, med start fra firmaets adresse på Allingskovgårdsvej nord for Grauballe. Inden start blev deltagerne trakteret med kaffe, kage og sodavand sponceret af Søgård Racing. Løbet startede med transport til Høje Kejlstrup industriområde, i den nordlige del af Silkeborg. Herefter imod Balle og Buskelundområdet, inden vi kørte imod Funder og Øster Bordingområdet. Herefter tilbage til Balle området, og videre ud ad Viborgvejen til en P.plads, som blev efterset på alle måder. Herefter videre til Ebstrup og Nisset området, hvor et større industriområde blev målt op. Her var slutkontrollen også placeret. Herefter til mål på Grønbæk Cafe, hvor der var resultatberegning og kaffe. Et rigtigt godt O løb var slut. Et løb uden pløre, da løbet foregik på asfalterede veje, hele vejen rundt. Fornuftigt af løbsledelsen, da der er kommet over 100 mm regn, de sidste 14 dage. Stor tak til Harry og Anders, for et svært men regulært løb for de 22 deltagende hold.