Blev afviklet lørdag d. 19. januar 2019 i klublokalerne i Hjermind. I modsætning til hvad vi plejer, var deltagerne ikke ude at køre et fysisk løb, men fik af Kurt Rasmussen gennemgået et GPS O-løb, som han og andre var ude at køre weekenden før, da de var på opfølningskursus på Midtfyn. Fordelen ved denne nye løbsform er, at du som løbsleder ikke behøver at have tidskontroller ude på ruten, samt at du som deltager har resultatet med det samme, når du kommer i mål. Jeg tror det er en løbsform, som også henvender sig til yngre mennesker, da det foregår på telefonen og iPad. Man kan også se, at Esport virkelig har fået fat i de unge mennesker. Vi må så håbe, at denne nye løbsform kan trække nye mennesker til vor dejligere sport. Efter denne interessante gennemgang, blev der serveret kaffe og kage, hvorunder klubbens medlemmer kunne få betalt klubkontingent og Dasu licens.