Blev afviklet lørdag d. 10 november 2018. Efter hyggesnak og kaffe sponceret af firmaet Torp & Andersen, var deltagerne klar til O- løb i det midtjyske. Der var start fra kantstenen imod sydsydvest ( havde løbsledelsen meddelt) så det var bare om at have bilen vendt rigtigt. Efter en omgang by- og industrikørsel i Thorsø, bevægede vi os imod Tungelund og Aidt området. Herefter videre imod Tostrup og til en omgang ” bykørsel” i Vellev. Så var ” Kurt seniors” del kørt, og derefter var det ” Alexander juniors” der tog over. Han ” førte os” til Ulstrup by, og videre til Sønder Vinge og videre til Hjorthede, inden vi nåede til Hjermind Gl. Skole, hvor der var mål. Her gik snakken lystigt, efter et rigtigt godt bilorienteringsløb. Stor tak til Kurt, Alexander og ” maddamerne” Mariann og Bente, for en dejlig oplevelse, for de 21 deltagende hold.