Blev afviklet lørdag d. 22-9-2018. Løbet var 6. afd. Af JFM og 8. afd. Af DJF. Løbet startede fra Søften Kultur- og Idrætscenter, og turen gik først lidt rundt i Søften By, hvorefter vi kørte til Mølballe, Ristrup og Mundelstrup. Videre til Borum By, hvor der var dømt bykørsel. Herefter tilbage imod Mundelstrup. Turen blev dog generet af et trafikuheld, som heldigvis ikke havde involveret nogle O kørere direkte. Herefter blev en stor gård i udkanten af Kvottrup besøgt, inden vi returnerede til Søften, hvor slutkontrollen befandt sig. Et godt løb var slut. Dog blev resultatberegningen krydret med lidt fejl i både køreordre og idealruten. Men ved fælles hjælp fra både løbsledelsen og kørere, blev løbet ” skåret til” så alle var tilfredse med resultatet. Stor tak til Hans og Hans Jørgen for en dejlig lørdag eftermiddag i det østjyske, for de 21 deltagende hold.