Blev afviklet lørdag d. 25. august 2018. Løbet var DM5-JFM4 og DJF6. Løbet startede ved Ørum Aktiv Center, og det var med start ” fra kantstenen”og rundt i Ørum By, og videre imod Laen og Glesborg, hvor der var dømt ” byrundtur” flere gange, dog med ” en afstikker” til Tustrup området, inden vi nåede OTK ved Svapkær. Glesberg blev nok brugt lidt for meget. Det virker som om der er flere hundrede biler der er med i løbet, når vi skal rundt de samme steder mange gange. Herefter var der transport etape til HSM Industri i norddelen af Grenaa, hvor der var restart på en omgang by – industri og havnekørsel. Herefter tilbage til HSM Industri, hvor slutkontrollen befandt sig. Her var der også spisning af lækker mad fra HOED Kro og resultat beregning. Stor tak til Lars og John med familie, for en rigtig god lørdag eftermiddag, i et ny løbsområde for de 36 deltagende hold.